Samsung Galaxy S9, do të jetë i mahnitshëm (Video)

Samsung Galaxy S9, do të jetë i mahnitshëm (Video)

Megjithatë telefoni nuk ishte i Hitlerit Telefoni origjinal ishte i zi (Video)
Celulari në formë trekëndëshi, a besoni se ekzistojnë këta telefona? (Video)

I sapohedhuri në treg Samsung Galaxy S8 ende nuk është përhapur mirë, ndërsa ata të pasardhësit të tij Samsung Galaxy S9 janë duke pushtuar portalet teknologjike.

Sipas pamjeve që po qarkullojnë në internet, smartfoni i ri Samsung do të jetë i mahnitshëm ku 95% të tij do ta mbulojë ekrani 5.8 inch, ndërsa do të jetë 4K AMOLED Infinity Display, Snapdragon 845 CPU, ka dy kamera të pasme me nga 12 megapixel, 6 dhe 8 gigabajt ram dhe kamerën e përparme 8 megapixel.

COMMENTS