Samsung fiton ndaj Apple (Foto)

Në vitin 2011 Apple kishe ngritur padinë kundër Samsung për shkelje të patentave për iPhone, ku bëhej fjalë për pothuajse 400 milionë dollar në emër t

Në vitin 2011 Apple kishe ngritur padinë kundër Samsung për shkelje të patentave për iPhone, ku bëhej fjalë për pothuajse 400 milionë dollar në emër të dëmshpërblimit që Samsung ishte urdhëruar fillimisht të paguaj Apple-në.

Gjykatësit vendosën se Samsung nuk duhet të paguaj kompaninë Apple mbi dëmet e patentave bazë për të gjithë paisjen, por vetëm përbërsve në fjalë. Gjykata e përmbysi atë vendim dhe e ktheu rastin përsëri në gjykatë për një gjobë më të ulët.

COMMENTS