‘Sagaya’ restauranti ‘hi tech’ (Video)

Shtëpia lundruese që godet imagjinatën tuaj(Video)
Prezantohet makina e parë fluturuese, lëvizë me 180 kilometra në orë në rrugë dhe qiell (Foto)

Një restorant në zonën tregtare të Tokios, Ginza është bashkuar me një kompani arti kolektiv për t’u ofruar klientëve art virtual interaktiv dhe një përvojë të rrallë të shijimi të ushqimit.

I quajtur ‘Botët pa barriera e që lidhen’, projekti përdor teknologjinë më të fundit të sensorëve, projekton imazhe dhe tinguj për t’u dhënë maksimumi tetë darkuesve në ditë, një hapësirë shumë të veçantë të shijimit të artit dixhital kombinuar me 12 pjata të përfshira në program.

COMMENTS