Sa shumë i do Behgjet Pacolli fëmijët (FOTO)

Ish-presidenti i Kosovës dhe lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook ka shprehur dashurinë e tij që e ka p

Ish-presidenti i Kosovës dhe lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook ka shprehur dashurinë e tij që e ka për fëmijët.

Ai ka thënë se do të punojë për ta pasi që këtë edhe ua ka premtuar.

“Arsyeja pse unë sot bredhi nëpër Kosovë është BINDJA ime se unë mundëm me e bë Kosovën vend të dashur e të sigurt ku ata mundën të jetojnë të lumtur”, shkruan mes tjerash Pacolli në Facebook.

Më të dashurit e Kosovës…

Sa të bukur e të dashur janë

fëmijët e Kosovës! Ata më bejnë të lumtur. Unë këtyre fëmijëve u kam premtuar që do të punoj për ta. Këtë premtim, ua kam bërë edhe fëmijeve të mi.

Arsyeja pse unë sot bredhi nëpër Kosovë është BINDJA ime se unë mundëm me e bë Kosovën vend të dashur e të sigurt ku ata mundën të jetojnë të lumtur.

Unë do ta zhvilloj Kosovën, nuk do ta vjedhi, nuk do ta grabiti dhe nuk do ta shkaterroj atē, siq e kanë bërë të tjerët deri më tani.

Kosova është me fat, qe ka këta ëngjuj!

Na priftë e mbara!

COMMENTS