Sa shumë është rritur vajza e Zhades, nuk do ta besoni (Foto)

Sa shumë është rritur vajza e Zhades, nuk do ta besoni (Foto)

Giovanna Antonelli, ose siç njihet ndryshe me emrin Zhade. Është njëra ndër artistet e preferuara per mijëra shiptarë, që prej vitit 2004 atëher e

Giovanna Antonelli, ose siç njihet ndryshe me emrin Zhade.

Është njëra ndër artistet e preferuara per mijëra shiptarë, që prej vitit 2004 atëher edhe kur filloi seriali ‘Kloni’.

Brenda këtij seriali kemi pasur mundësin të shohim shumë urrejte, dhunë, dhe sakrifikica për dashurinë.

Carla Diaz kishte rolin si vajza e Zhades dhe në atë kohë ishte e vogël, por tani është rreth 25 vjeq, dhe ka ndryshuar plotësisht.

COMMENTS