Sa shpesh duhet ta pastroni beben? (Video)

Sa shpesh duhet ta pastroni beben? Kjo krejt varet nga ju. Disa bebeve u pëlqen të qëndrojnë në ujë, prandaj pastrimi i shpeshtë i tyre u jep ndjesi

Sa shpesh duhet ta pastroni beben? Kjo krejt varet nga ju. Disa bebeve u pëlqen të qëndrojnë në ujë, prandaj pastrimi i shpeshtë i tyre u jep ndjesi relaksuese dhe i argëton. Por, kjo nuk do të thotë se duhet ta pastroni beben çdo ditë.

Nëse bebja është e porsalindur, mjafton ta pastroni dy deri në tri herë për ta mbajtur të pastër. Por, nëse jetoni në zona ku uji nuk është aq i pastër, mbani mend se sasitë e mëdha të ujit munden ta dëmtojnë lëkurën e bebes.

COMMENTS