Sa ndryshon Xhavit Avdyli nga vëllai i tij 2Ton? (Premierë/Video)

Njëri reper e tjetri këndon popullore, njëri mbanë stilin gangsta e tjetri gjithmonë i buzëqeshur, njëri me dukje luksoze e tjetri gjithmonë klasik.

Njëri reper e tjetri këndon popullore, njëri mbanë stilin gangsta e tjetri gjithmonë i buzëqeshur, njëri me dukje luksoze e tjetri gjithmonë klasik.

Janë këto vetëm disa nga dallimet mes vëllezërve 2Ton dhe Xhavit Avdyli, ndërsa në fund të fundit të dyve iu rrjedhë gjaku i njejtë ne vena!

IMG_0487

Edhe pse rruge të ndara në karrierë, ata e filluan me bashkëpunime mes veti për të arritur tek publiku, ndërsa sot në kuadër të programit festiv nga ZICO TV ‘Gëzuar 2017’, Xhavit Avdyli paraqet këngën e tij të re me titull ‘Shihemi’.

COMMENTS