Sa ka shtuar në peshë Tuna (Foto)

Këngëtarja Tuna edhe pak muaj më do bëhet nënë. Tuna dhe Patrisi po presin të bëhen prindër. E kjo ka bërë që këngëtarja të fryhet kohëve të fundit. Megjithatë nuk heziton të bëjë foto..

Këngëtarja Tuna edhe pak muaj më do bëhet nënë. Tuna dhe Patrisi po presin të bëhen prindër.

E kjo ka bërë që këngëtarja të fryhet kohëve të fundit.

Megjithatë nuk heziton të bëjë foto..

COMMENTS