Sa i njerëzishëm Adrian Gaxha (Foto)

Sa herë vjen në Prishtinë dhe ulet në ndonjë lokal për kafe, Ardian Gaxha, takon një djalë të vogël që shet krem-banane. Këngëtari i blen çdo herë,

Sa herë vjen në Prishtinë dhe ulet në ndonjë lokal për kafe, Ardian Gaxha, takon një djalë të vogël që shet krem-banane.

Këngëtari i blen çdo herë, jo nga dëshira për të ngrënë, por nga vullneti për ta ndihmuar këtë fëmijë i cili me paratë që fiton ndihmon familjen.

Edhe dje kur erdhi në Prishtinë, këngëtari nga Shkupi takoi mikun e tij të vogël. Por, mbrëmë Adriani i shtroi darkë shitësit të cilin këngëtari tashmë e ka bërë shok.

‘Kisha një darkë shumë të mirë me shokun tim të krembananeve’, ka shkruar Gaxha.

Ky rast është për t’u përshkruar, pasi janë të rrallë ata që veprojnë si Adriani.

sa-i-njerezishem-adrian-gaxha

COMMENTS