Sa është e rrezikshme të lyeni flokët gjatë shtatzënisë

Sa është e rrezikshme të lyeni flokët gjatë shtatzënisë

Çdo grua dëshiron të duket në formë të shkëlqyer gjatë periudhës së shtatzënisë. Të ketë flokë të bukur dhe plot vitalitet. Por, ne e dimë se

Çdo grua dëshiron të duket në formë të shkëlqyer gjatë periudhës së shtatzënisë.

Të ketë flokë të bukur dhe plot vitalitet.

Por, ne e dimë se përthithja e kimikateve toksike që gjenden në ngjyrat e flokëve, mund të jetë e dëmshme veçanërisht gjatë formimit dhe zhvillimit të fetusit në barkun e nënës.

Në mënyrë që të shmangen të gjitha rreziqet, sugjerimi im më i mirë për gratë që duan të ngjyrosin flokët e tyre gjatë shtatzënisë është që, të përdorin një ngjyrë me bazë natyrale dhe që është me të vërtetë 100% pa amoniak.
Kështu, do të jeni të qeta që foshnjës nuk po i transmetoni asnjë kimikat dhe flokët tuaj do të jenë të shëndetshëm.

COMMENTS