Sa duhet të jetë temperatura në dhomën ku fle bebi?

Sa duhet të jetë temperatura në dhomën ku fle bebi?

Gjithçka që duhet të dini për sindromin metabolik (Foto)
Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Me fillimin e netëve të ftohta, është mirë t’iu përmbaheni këtyre këshillave për të mbajtur ngrohtë dhe me rehati beben tuaj.

Duke u mbajtur temperaturën optimale në dhomë, gjumi i tyre do të jetë më i mirë.

Kjo vlenë poashtu edhe për prindërit.

Për bebe dhe fëmijë të rritur, për të bërë gjumë të rehatshëm temperatura duhet të jetë ndërmjet 18-22 gradë celsius.

Prindër, ia vlen ta blini një termometër për dhomë me anë të të cilit do të rregullonit temperaturën nga pajisjet e ngrohjes.

COMMENTS