Ryva dhe Shkenda ndërrojnë veshjet gjatë xhirimeve (Foto)

Ryva dhe Shkenda ndërrojnë veshjet gjatë xhirimeve (Foto)

Këngëtarja e mirënjohur, Ryva Kajtazi në tepihun e kuq të Party-t u shfaq madhështore me një fustan të kaltër, ndërsa Shkenda Dubova u shfaq tejet tër

Këngëtarja e mirënjohur, Ryva Kajtazi në tepihun e kuq të Party-t u shfaq madhështore me një fustan të kaltër, ndërsa Shkenda Dubova u shfaq tejet tërheqëse e veshur e gjitha në të bardhë. Mirëpo, këto dy këngëtare në skenë kanë zgjedhur që të prezantohen me veshja tjera.

Ryva u shfaq me një fustan të zi të ngushtë, ndërsa Shkenda me një palë pantallona të zi transparent të kombinuar me një setër shumë të veçantë po ashtu të zezë.

COMMENTS