Rusi, ski me bikini (Video)

Pranvera ndjehet në ajër, por nuk ka ardhur ende sezoni i plazhit. Por kjo nuk ka penguar qindra persona që të përpiqen të thyejnë një rekord botëror

Aty ku njerëzit varrosen 16 metra nën tokë – KURIOZITET ZICO TV
8 vjeçarja që po e befason botën, ‘mposht’ inteligjencën e Einsteinit – KURIOZITET ZICO TV
Franca ‘punëson’ korba për pastrimin e parkut – KURIOZITET ZICO TV

Pranvera ndjehet në ajër, por nuk ka ardhur ende sezoni i plazhit. Por kjo nuk ka penguar qindra persona që të përpiqen të thyejnë një rekord botëror skijimi me bikini.

Ky mund të mos jetë një sport Olimpik, por besoni apo jo, është një rekord botëror për numrin më të madh të personave me rrobabanjo që bëjnë ski dhe si i tillë duhej regjistruar në librin Gines.

COMMENTS

DISQUS: