‘Ruby’ çokollata e kuqe (Video)

‘Ruby’ çokollata e kuqe (Video)

‘Plazhi i guacave’, plazhi unikat në botë (Video)
S’është përrallë! Pylli i bambuve Sagano në Japoni (Video)

Ka një shije të re për çokollatën dhe është fryt i përpjekjeve 13 vjeçare të mjeshtrave të ëmbëlsirës aq të dashur nga të gjithë; zviceranëve.

Risia e ëmbël vjen në një ngjyrë të kuqe të përftuar nga…

Për më tepër ndiqeni storien:

COMMENTS