RTV21 ndërpret sinjalin digjital (Video)

RTV21 ndërpret sinjalin digjital (Video)

Acarimi i raporteve Kosovë-Serbi, Ministri Demolli dërgon mesazhe me fotografi të FSK’së (Foto)
Të shtëna me armë zjarri, vritet një person në Vlorë

Drejtoresha gjenerale e RTV21, Afërdita Saraçini Kelmendi, gjatë emisionin ‘Click’, urdhëroi që të ndërpritet sinjali digjital në Golesh. Kjo pas vendimit të KMP-së që mos të përdoret asnjë sinjal digjital pa lejen e tyre, shkruan rtv21.tv

‘Këtë nuk po e bëjë për hir tëndin e as për hir të KPM-së, por po e bëjë për hir të procesit. Unë qetash momentalisht përmes këtij televizioni, publikisht po ndërpres sinjalin e RTV21 në Golesh dhe sinjalet digjitale’, ka thënë Saraçini Kelmendi.

Duke shtuar se ajo ndjehet keq për shikuesit të cilët po shikonin në sinjalin digjital.

‘Atyre u jepni përgjigje ju’, përfundoi ajo duke iu drejtuar udhëheqësit të KPM-së, Adnan Merovcit.

COMMENTS