Rrushi, ideal për të luftuar disa sëmundje (Video)

Rrushi, ideal për të luftuar disa sëmundje (Video)

Palangan, fshati ku pullazet janë oborre (Video)
ZhurmaVMA13 shpall nominimet (Video)

Disa mjekë kanadezë, pas provave të kryera në kushte laboratorike, arritën në rezultatin se rrushi përbën një armik të viruseve.

Në këto prova ata përdorën rrushin në gjitha format e tij, d.m.th. rrush të freskët, rrush të thatë, lëng rrushi, si dhe verë të bardhë, të kuqe dhe rozë.

Për të mësuar se cilat sëmundje i lufton rrushi, ndiqeni storien më poshtë:

COMMENTS