Rrugët pushtohen nga peshkaqenët pas përmbytjeve në Australi (Video)

Angelina Jolie dhe Bill Gates personat më të admiruar për vitin 2018 (Video)
Kryevepra në rërë nga Tony Plant (Video)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Australi pas një cikloni që çoi në përmbytjen e rrugëve.

Një peshkaqen i madh i cili konsiderohet si agresiv dhe një nga më të rrezikshmit në botë u zbulua në mes të rrugës pas rënies së nivelit të ujit në një qytetet të Australisë që u godit nga cikloni Debbie.

COMMENTS