‘Rruga për në Parajsë’ (Video)

‘Rruga për në Parajsë’ (Video)

Televizioni i Egjiptit suspendon 8 prezantuese – Ja pse (Video)
Mos i harroni vetëm fëmijët në shtëpi (Foto)

Të jesh brenda një pishine me avujt e ujit që dalin prej saj dhe me pamje nga malet e Zvicrës në muzg, kjo është pamja e kapur në këtë video që po shpërndahet në rrjete sociale, përcjellë zico.tv

E titulluar ‘Rruga për në Parajsë’ kjo është pishina e pafundme e hotelit super luksoz ‘Villa Honegg’ në Zvicër.

COMMENTS