Rruga e rrëshqitshme ia pamundësonte shoferes hyrjen në veturë (Video)

Rruga e rrëshqitshme ia pamundësonte shoferes hyrjen në veturë (Video)

Ronaldo për pak sa nuk u godit me shishe nga tifozët e PSG-së gjatë festës së golit (Video)
Thaçi mbledh Këshillin kombëtar kundër korrupsionit

Charoline Charter nga Kanadaja, është ndihmuar nga babai që të hynte në veturë, pasi rruga e rrëshqitshme nuk e lejonte të ecte si duhet.

Derisa nëna saj qeshte me sa zë që kishte, ajo përpiqej dhe lëvizte e përkulur, derisa u fut në Mercedes.

‘Nuk isha e dehur, por rruga ishte e ngrirë dhe këpucët shumë të rrafshëta. Pasi hyra, vozita pa problem’, ka shkruar Carter lidhur me rastin.

Ngjarja që ka ndodhur vitin e kaluar, është parë më se një milion herë, ndërsa është sërish sërish pas një viti, në përpjekje që të mblidhen para për familjet në nevojë.

COMMENTS