Rruga drejt qiellit (Video)

Shkrini kilogramët dhe mbroni shëndetin e përgjithshëm (Video)
Ora që pritej të shitej për një milion euro, blihet nga një anonim 15 herë më shtrenjtë (Foto)

Shkallët Haiku, të njohura edhe si Shkallët për në Qiell, janë një shteg këmbësorësh në ishullin Oahu (Havai), i cili duket sikur zhduket në horizont.

Në fillim të këtij shtegu janë shkallët e zakonshme të përforcuara për shkëmb, të cilat e lehtësonin ngjitjen gjatë ndërtimit të transmetuesit gjigant VLF gjatë Luftës së Dytë Botërore.

COMMENTS