Rrota më e lartë rrotulluese në botë (Video)

Lakra e kuqe, një nga perimet më të pëlqyera (Video)
Era e fortë rrëzoi mollët nga degët, shkurtoi punën disa javore të vjeljes (Foto)

Ka hyrë në Librin e Rekordeve Botërore të Ginisit si vendi me rrotën më të lartë rrotulluese për zbavitje në hapësirë të mbyllur. Qendra Universale Argëtuese dhe Kulturore në Ashgabat të Turkmenistanit zyrtarisht është hapur për publikun më 18 maj të vitit 2012.

COMMENTS