Rrokaqielli i parë rrotullues në botë (Video)

Jeni lodhur duke pasur pamjen e njëjtë çdo ditë nga dritarja? Ideja e disa arkitektëve kreativ i ka dhënë fund kësaj monotonie. Edhe pse Dubai ësht

Jeni lodhur duke pasur pamjen e njëjtë çdo ditë nga dritarja? Ideja e disa arkitektëve kreativ i ka dhënë fund kësaj monotonie.

Edhe pse Dubai është një nga vendet me arkitekturë më të jashtëzakonshme shumë shpejtë gamës së ndërtesave marramendëse do t’i shtohet edhe projekti i ri.

Bëhet fjalë për një hotel dhomat e të cilit kanë opcionin që të rrotullohen 360 shkallë dhe për të zgjedhur pamjen që ti dëshiron.

Hoteli është paraparë të përfundohet në vitin 2020.

COMMENTS