Rrihen dy vëllezër në Podujevë

Rrihen dy vëllezër në Podujevë

Dy vëllezër nga Podujeva, janë rrahur mes vete pas një mosmarrëveshje që kishin pasur. Sipas njoftimit të policisë, njëri vëlla ka sulmuar fizikisht dhe rrahur me shufër metali vëllain tjetër. Viktima është dërguar në QKUK, ku me vendim të prokurorit i dyshuari pas intervistimit dërgohet në mbajtje.

Dy vëllezër nga Podujeva, janë rrahur mes vete pas një mosmarrëveshje që kishin pasur.

Sipas njoftimit të policisë, njëri vëlla ka sulmuar fizikisht dhe rrahur me shufër metali vëllain tjetër.

Viktima është dërguar në QKUK, ku me vendim të prokurorit i dyshuari pas intervistimit dërgohet në mbajtje.

COMMENTS