Rrëzohet një avion në perëndim të Serbisë

Rrëzohet një avion në perëndim të Serbisë

Ekspertët ritheksojnë se Kosova ka 10 mijë e 905.25 kilometra katrorë
Studentët për skamnorët, ndihmë me ushqim e veshmbathje (Foto)

Ministria e Mbrojtjes së Serbisë ka thënë se një avion i forcave ajrore është rrëzuar sot në perëndim të vendit dhe dy prej anëtarëve në bord, janë zhdukur.

Ministria tha se avioni G-4, u rrëzua në perëndim të Serbisë, afër shfatit Slatina, në orën 10:30, gjatë një fluturimi trjanues, raporton AP.

Kërkimet për dy pilotët janë duke vazhduar, ndërkaq janë duke u zhvilluar hetime për të gjetur shkakun e rrëzimit të avionit.

COMMENTS