Rreziqet nëse konsumoni alkool dhe drogoheni në kohën e njejtë (Video)

Rreziqet nëse konsumoni alkool dhe drogoheni në kohën e njejtë (Video)

Ulni tensionin e lartë me anë të hudhrës
Receta me të cilën pretendohet të jenë shëruar 45 mijë njerëz nga kancer

Alkooli dhe kanabisi janë të rrezikshme për shëndetin, ku sjellë probleme të ndryshme fizike dhe mendore, si humbja e kujtesës, sëmundjet e mushkërive, sëmundjet e mëlçisë etj.

Njerëzit që konsumojnë dyjat në të njejtën kohë, ndjehen më të droguar, kanë diskonim më të mirë dhe efekte tjera euforike. Studime të shumta kanë dëshmuar se kombinimi i këtyre dy drogave dëmton aftësinë për të mbajtur në mend, e gjithashtu aftësinë për të mësuar gjëra të reja.

Shikojeni videon për të mësuar më shumë për rreziqet e konsumimit të të dy drogave.

COMMENTS