Rrezikoi jetën për të humbur peshë, pas 11 muajve Big Mama bën një krahasim (Foto)

Rrezikoi jetën për të humbur peshë, pas 11 muajve Big Mama bën një krahasim (Foto)

Sigurisht të gjithë e mbani mend këngëtaren e njohur Big Mama që në fillim të karrierës së saj. Bigu në atë kohë ishte shumë e shëndoshë dhe ajo gjit

Sigurisht të gjithë e mbani mend këngëtaren e njohur Big Mama që në fillim të karrierës së saj.
Bigu në atë kohë ishte shumë e shëndoshë dhe ajo gjithmonë kishte menduar se si të largonte kilet e tepërta.

Bigu në fillim të këtij viti kishte marr një vendim shumë të rëndësishëm në jetën e saj. Ajo më në fund kishte vendosur të realizonte një operacion me qëllim rënien në peshë.

Operacioni i Bigut përfundoi me sukses dhe dalëngadalë ajo arriti peshën e dëshiruar.

Tash pas 11 muajve Bigu ka bërë një krahasim se si është dukur para dhe pas operacionit.

’11 muaj më parë mora një vendim shumë të rëndësishëm me të cilin rezikoja jetën që të futem në operacion me qëllim rënien nga pesha. Në foto jam me mjekun i cili më ndryshoi jetën duke më bë një ndryshim drastik si në pjesën fizike ashtu edhe në shëndetin tim. Tashmë ndihem më ndryshe, më pozitive dhe si e shihni foton unë kam pësuar një tjetër pamje që e pasqyron më së miri fotot në vazhdim’, kishte shkruar Bigu.

Natyrisht nuk munguan as komentet e shumta të fansave të saj.

Ndryshe Bigu, vetëm pak javë më parë kishte deklaruar se ajo tashmë është single.

COMMENTS