Rrepa e Kuqe rregullon çdo gjë në trupin tuaj (Video)

Rrepa e Kuqe rregullon çdo gjë në trupin tuaj (Video)

Katër arsye se përse shëndeti dhe lumturia janë të ndërlidhura me njëra-tjetrën
Kur duhet t’i hamë frutat?

Rrepat e kuq janë perime të shëndetshme sepse kanë shumë veti të fuqishme mjekësore dhe ofrojnë çlirim në rastin e shumë sëmundjeve të ndryshme.

Antosianinet që i përmbajnë u japin atyre ngjyrën e kuqe si gjaku dhe kanë gjithashtu edhe veti të fuqishme anti-kancer.

Për më tepër, rrepat e kuq përmbajnë edhe betainë, një agjent anti-inflamator që mbështetë shëndetin e zemrës, së bashku me mineralet e rëndësishme dhe vitaminat duke përfshirë vitaminat B1, B2, B12 dhe C, hekur, magnez, fosfor, jod dhe kalium.

COMMENTS