Rrëfehet aktorja e njohur: u abuzova seksualisht, ende e kujtoj të qeshurën e tij

Rrëfehet aktorja e njohur: u abuzova seksualisht, ende e kujtoj të qeshurën e tij

Harey Weinstein, regjisori dhe aktori amerikan po akuzohet prej një numri të madh të aktoreve për abuzim seksual.

Kjo ka bërë që të inkurajohen shumë aktore të zbulojnë se në të kaluarën janë abuzuar seksualisht.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe me aktoren America Ferrara, e cila më mirë njihet si ‘E shëmtuara Beti’.

Ajo ka treguar për herë të parë se ishte vetëm nëntë vjeçare kur u abuzua seksualisht duke mos treguar emrin e përdhunuesit.

Kalonte me frikë përpara abuzuesit dhe i ngrinte gjaku sa herë përpara. E kujton ende të qeshurën e tij përpara fytyrës së saj.

Aktorja që ka luajtur rolin e të shëmtuarës Betty ka tronditur opinionin me këtë rrëfim, por edhe ka gjetur mbështetjen e miqve, qoftë edhe atyre virtual.

COMMENTS