Rozana Radi nderohet me titullin ‘Mjeshtri i Madh’ (Foto)

Këngëtarja ka postuar një video të këtij momenti emocionues në Instagram dhe sigurisht ka vendosur të rrëfejë disa fjalë zemre. Video e saj është s

Këngëtarja ka postuar një video të këtij momenti emocionues në Instagram dhe sigurisht ka vendosur të rrëfejë disa fjalë zemre.

Video e saj është shumë emocionale, pasi në këtë ditë të rëndësishme ajo nuk ka pranë personat më të rëndësishëm, që të krenohen për arritjen e saj.

‘Mbrëmë ne një nate tepër te rëndësishme per mua,

Presidenti i Republikës Sh.T. Z. Bujar Nishani, me akordoi urdhrin ‘Mjeshtri i madh’. Shume e nderuar me këtë vlerësim, i cili merr një tjetër dimension kur gjendesh mes kolosëve te artit dhe kulturës shqiptare.

Faleminderit për vlerësimin z. President!

Falënderimi është për Zotin dhe familjen time. Prindërit e mi te cilët me rriten me besimin e madh për artin dhe kulturën. “Bej punën qe dashuron dhe do te duket sikur nuk ke punuar asnjë dite” . Familjen time te dyte, Franceskun dhe Teftën te cilët ishin kritikët me te mire te rrugëtimit tim artistik. Motrën time Andeta barometri i jetës sime. Njeriut qe kam zgjedhur te jetoj pjesën tjetër te jetës i cili shpesh me thotë se ne jete nuk duhet te mundohesh te behësh njeri i suksesshëm por me mire te bëhesh i vlefshëm. Bashkëpunëtoreve te mi te cilët janë me te mirët qe kam njohur. Familjen e madhe te Ora Neës te cilët punojnë me një profesionalizëm e dashuri për te qene te paret ne lajmin e tyre. Shoqërisë sime te cilët kane suportuar Rozin artiste, Rozin rebele, por me shume Rozanen njerëzore. Dhe ne fund publikun tim qe emocionohet bashke me mua. Qe përjeton çdo gëzim artistik timin. Ju përulem i dashur publik për gjithçka me keni dhënë ne këto vite. Ju me keni drejtuar ne zgjedhjet e mia me ta pastra.

Me shume respekt Rozana Radi’, ka përfunduar këngëtarja në Instagram ndërkohë që fansat e saj ja kanë nisur menjëherë me urimet e tyre.

COMMENTS