Ronaldinho: Messi më i mirë se Ronaldo!

Ronaldinho: Messi më i mirë se Ronaldo!

UEFA ngul këmbë se disa punë në stadium duhet të ribëhen
Ibra refuzoi 100 milionë në vit në Kinë për të kaluar në Amerikë

Ronaldinho thotë se Messi është më i mirë se Ronaldo dhe se do të kishte dashur që të luajë edhe njëherë me Leon.

Lionel Messi apo Cristiano Ronaldo, cili është më i miri? Kjo është pyetja që ngritët tash e një dekadë pasi dy lojtarët në fjalë kanë dominuar në futboll, duke fituar së bashku 10 Topa të Artë (secili nga 5), raporton Goal.

I fundit që është pyetur se cili është më i miri, është Ronaldinho – i cili pendohet që nuk ka qëndruar pak më gjatë në Barcelonë vetëm për të luajtur me Leo Messin.

‘Messi apo Ronaldo? Messi. Do të doja të kisha vazhduar të luaj përkrah tij. Nuk kam kaluar shumë kohë me të, ishte i ri. Do të doja të zbres në fushë me të edhe njëherë’, deklaroi Ronaldinho.

COMMENTS