Roma nuk është ajo çfarë prisni ta shihni, kjo është ana tjetër e saj (Foto)

Roma nuk është ajo çfarë prisni ta shihni, kjo është ana tjetër e saj (Foto)

Keni shkuar ndonjëherë në Romë? Roma është një përzierje mes klasikes dhe modernes. Kjo është një përzgjedhje e vogël nga ajo që shihet përditë në këtë vend. Shikoni më poshtë.

Keni shkuar ndonjëherë në Romë?

Roma është një përzierje mes klasikes dhe modernes.

Kjo është një përzgjedhje e vogël nga ajo që shihet përditë në këtë vend.

Shikoni më poshtë.

COMMENTS