Robot i cili u përdor në filmin fantastiko-shkencor ‘Alien: Convenant’, pritet të dërgohet në Hënë (Video)

Robot i cili u përdor në filmin fantastiko-shkencor ‘Alien: Convenant’, pritet të dërgohet në Hënë (Video)

‘Kitty Hawk Flyer’, makina fluturuese nga Google (Video)
Dhuna në Facebook: Rrjeti social punëson edhe 3,000 punëtorë

Një robot i ri , i cili u përdor në filmin fantastiko-shkencor “Alien: Convenant”, pritet të dërgohet në Hënë për të studiuar sipërfaqen saj.

Roboti i ndërtuar nga një grup shkencëtarësh, të cilët po mbledhin fonde për realizimin e misionit, do të vizitoj rajonin ku 45 vjet më parë zbritën astronautët e anijës hapësinore “Apollo 17” dhe do të transmetojë drejtpërdrejt në tokë video dhe imazhe nga Hëna.

COMMENTS