Robert Berisha: ‘Prishtinalitë u dorëzuan’ (Video)

Ka pak ditë që është mbajtur 'Zhurma Video Music Aëards 12' derisa emocionet janë akoma të freskëta. Këngëtari Robert Berisha është nderuar me çmim

Ka pak ditë që është mbajtur ‘Zhurma Video Music Aëards 12’ derisa emocionet janë akoma të freskëta.

Këngëtari Robert Berisha është nderuar me çmimin e ZICO TV Male në këtë spektakël dhe është çmimi i parë i rrëmbyer nga Roberti si solo artist. Duke falënderuar organizatorët, artisti i përgëzoi ata për fuqinë e eventit, duke i bërë ballë edhe vështirësive financiare.

‘Një falënderim për ZICO TV. Bravo t’koftë që s’e ke nal se prishtinalitë u dorëzun, njo 3, 4 vjet Videofesti. Bravo Gilani! Lutfi e krejt Gilani e Anamorava’ u shpreh Roberti.

COMMENTS