Robert Berisha flet për Sabri Fejzullahun (Foto)

Me publikimin e projektit të fundit muzikor, Sabri Fejzullahu ka marrë përkrahje direkte nga kolegët e tij dhe fansat. Kënga 'Tradhëtar' e cila ka

Me publikimin e projektit të fundit muzikor, Sabri Fejzullahu ka marrë përkrahje direkte nga kolegët e tij dhe fansat.

Kënga ‘Tradhëtar’ e cila ka trajtuar një temë dashurie u pëlqye shumë me të publikuar ndërsa Sabri Fejzullahu mbetet zëri i pa shterrur i muzikës shqipe.

Është edhe Robert Berisha ai që e publikoi një fotografi në Instagram të shkëputur nga projekti i fundit ku ka shkruar edhe disa fjalë.

‘My legend ?? bravo Sabriano di Fejza’, ka shkruar Roberti.

COMMENTS