Rita vishet me kostume me qershi në Coachella (Foto)

Rita vishet me kostume me qershi në Coachella (Foto)

Rita Ora është në Coachella bashkë me plot yje të botës. Por këtë herë Rita nuk është veshur por zhveshur. Me një palë kostume shumë të bukura, Rita ka treguar linjat e saj trupore. Ajo gjithashtu nuk ka hezituar të vë një palë syze dhe një kapelë si aksesorë për të plotësuar pamjen e saj.

Rita Ora është në Coachella bashkë me plot yje të botës.

Por këtë herë Rita nuk është veshur por zhveshur. Me një palë kostume shumë të bukura, Rita ka treguar linjat e saj trupore.

Ajo gjithashtu nuk ka hezituar të vë një palë syze dhe një kapelë si aksesorë për të plotësuar pamjen e saj.

COMMENTS