Rita Ora, tejet e thjeshtë rrugëve të New Yorkut (Foto)

Rita Ora, tejet e thjeshtë rrugëve të New Yorkut  (Foto)

Ajo zakonisht kujdeset që çdo gjë të duket perfekt në trupin e saj. Mirëpo, ndodh që edhe Rita Ora ndonjëherë të mos ketë kohë të mirëmbajë veten.

Ajo zakonisht kujdeset që çdo gjë të duket perfekt në trupin e saj.

Mirëpo, ndodh që edhe Rita Ora ndonjëherë të mos ketë kohë të mirëmbajë veten.

Këngëtarja e famshme e lindur në Kosovë po qëndron që një kohë në New York me të dashurin e saj.

27 vjeçarja është parë në rrugët e New Yorkut e veshur tejet thjeshtë, sportive dhe me flokë të shkujdesur, të lidhur.

COMMENTS