Rita Ora pjesë e kalendarit ‘Love’ (Video)

Këngëtarja shqipëtare edhe pse ka arritur një marrëveshje me një kompani të re të menaxhimit, Rita ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri.

Këngëtarja shqipëtare edhe pse ka arritur një marrëveshje me një kompani të re të menaxhimit, Rita ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri.

Rita Ora mbetet një prej yjeve botërore që kërkohet në tregun e reklamave, së fundi është bërë pjesë e kalendarit të quajtur “Love”, ku është shfaqur tejet joshëse dhe ka shprehë knaqësin që është një prej imazheve të saj.

“Jam aq e emocionuar dhe nderuar që sërisht të jem pjesë e kalendarit Love” është shprehur Rita në llogarinë personale Facebook, teksa ka shoqëruar mesazhin me një video.

COMMENTS