Rita Ora me fustan të veçantë, por shumë të shtrenjtë (Foto)

Rita Ora ishte e pranishme në një mbrëmje televizive në New York. Si zakonisht këngëtarja kosovare e tërheqë vëmendjen me veshjen e saj. Ajo është paraqitur dje me një fustan të gjelbërt. Fustani i përket koleksionit të “Emilio Puccit” dhe ka çmim 1096 dollarë.

Rita Ora ishte e pranishme në një mbrëmje televizive në New York. Si zakonisht këngëtarja kosovare e tërheqë vëmendjen me veshjen e saj.

Ajo është paraqitur dje me një fustan të gjelbërt. Fustani i përket koleksionit të “Emilio Puccit” dhe ka çmim 1096 dollarë.

COMMENTS