Rita Ora ‘kopjon’ Feron (Foto)

Rita Ora ‘kopjon’ Feron (Foto)

Tashmë të gjithë kanë filluar të përdorin shprehjen 'Gang Gang’ e cila hyri në tregun tonë si një projekt i suksesshëm i reperit të ri Fero. Ai fil

Tashmë të gjithë kanë filluar të përdorin shprehjen ‘Gang Gang’ e cila hyri në tregun tonë si një projekt i suksesshëm i reperit të ri Fero.

Ai fillimisht përdori këtë fjalë si tallje për ta promovuar më vonë këtë si projekti e tij muzikorë i cili pati efeket të madh dhe thej rekord klikimesh.

Të njëjtën gjë ka bërë edhe këngëtarja shqiptare me famë në botë, Rita Ora ka postuar një imazh në të cilin ka shkruar ‘Gang Gang’.

Në këtë fotografi këngëtarja simpatike shihet së bashku me të dashurin e saj, muzikanti Andrew Watt dhe disa mike.

Ndërsa, shprehja ‘Gang Gang’ është fjalë angleze dhe ka kuptimin e një grupi njerëzish që po planifikojnë diçka.

COMMENTS