Rita Ora: Jam diskriminuar vetëm pse isha femër

Rita Ora: Jam diskriminuar vetëm pse isha femër

Rita Ora ka deklaruar se labeli i regjistrimeve të Jay-z, pjesë e së cilës ishte edhe ajo vite më parë e ka diskriminuar atë sepse ishte femër. Kën

Rita Ora ka deklaruar se labeli i regjistrimeve të Jay-z, pjesë e së cilës ishte edhe ajo vite më parë e ka diskriminuar atë sepse ishte femër.

Këngëtarja 27 vjeçare e lindur në Kosovë kishte ngritur padi për të përfunduar kontratën me kompaninë ‘Roc Nation’ të Jay-Z duke i akuzuar ata për neglizhencë në favor të artistëve të tjerë, çështje që kjo që është zgjidhur vetëm në vitin 2016, përcjell zico.tv

Ndonëse ajo insiston se ndarja nga kompania e Jay-Z ishte miqësore, ajo prapë mendon se do të kishte ‘shans më të mirë’ po qe se do të ishte mashkull.

‘Dua të gjej fjalën adekuate këtu, dhe ndoshta ky është interpretimi im, por unë ndihem se jam diskriminuar vetëm se isha femër’, ka thënë Rita për Sunday Times.

COMMENTS