Rita Ora imazh i ‘Absolut Vodka’

Lajmi që ‘Tre gjermanët e trashë’ po rikthehet doli në janar, pse vonoi kaq shumë projekti? (Video)
Në familjen Ismaili festa ka filluar, aryeja kjo! (Foto)

Emri i Rita Orës tashmë gjendet në mesin e emrave më të njohur nga bota e muzikës.

Përveç suksesit që po arrin në muzikë, Rita tashmë është bërë emër shumë i kërkuar nga brendet më të njohura në botë.

Ajo është imazh i markave: Adidas, Rimel, Tezenis, e të tjera; kurse së fundi ajo u bë fytyrë edhe e ‘Absolut Vodka’.

Kampanja e ‘Absolut Vodka’ bën thirrje për bashkimin e njerëzve pa dallim dhe duke treguar secili storien e tyre do të mund të jenë pjesë e këngës më të re të Ritës.

COMMENTS