Rita: Kam vite që kam ngrirë vezët

Rita: Kam vite që kam ngrirë vezët

Ajo vetë rrjedh nga një familje e madhe dhe dëshira për të patur një të tillë edhe vetë nuk i ka munguar. Rita Ora thotë se ka menduar për bërë

Ajo vetë rrjedh nga një familje e madhe dhe dëshira për të patur një të tillë edhe vetë nuk i ka munguar.

Rita Ora thotë se ka menduar për bërë fëmijë që në moshën 20-vjeçare, por kur është duke shkuar 27-të, ende nuk e ka një të tillë.

Arsyet janë disa, por kryesore Rita thotë se është karriera dhe angazhimi profesional që ka. E megjithatë, për të shmangur çdo të papritur, Rita rrëfeu për herë të parë se ka ngrirë vezët.

‘Më këshilloi doktori pak pasi kisha mbushur 20-vjeç. Nuk e kam thënë asnjëherë këtë dhe shumë mund të mendojnë se përse e kam bërë, pasi jam shumë e re, por doktori më këshilloi që të tregohesha e kujdesshme dhe përse të mos i ngrij’, deklaroi ajo për emisionin Sunrise.

COMMENTS