Rita dërgon raki rrushi nga Kosova në emision, të ftuarit frikësohen ta provojnë (Video)

Rita dërgon raki rrushi nga Kosova në emision, të ftuarit frikësohen ta provojnë (Video)

Këngëtarja me prejardhje nga Kosova, Rita Ora, ishte e ftuar në emisionin e njohur televiziv të Britanisë ‘The Jonathan Ross Show’ dhe kishte sjell edhe raki rrushi nga Kosova.

Prezantuesi Ross donte të pinte një gotë raki rrushi së bashku me Ritën, Ed Sheeranin dhe Gordon Ramseyn, derisa ylli shqiptar ua bënte me dije se rakia është shumë e fortë.

Ed Sheeran, Rita Ora & Gordon Ramsey Sample Kosovan Alcohol

The guests aren't sure if it's their favourite drink! Rita Ora Gordon Ramsay Ed Sheeran ITV #TheJRShow

Posted by The Jonathan Ross Show on Saturday, October 21, 2017

COMMENTS