Rinis faza e fundit e rregullimit të Sahat Kullës në Gjilan

Rinis faza e fundit e rregullimit të Sahat Kullës në Gjilan

Vdes një femër nga aksidenti i trafikut në Klinë
Në Gjilan arrestohet personi që nuk i dha ndihmë të moshuarit i cili vdiq në rrugë

Ka rifilluar faza e fundit e rregullimit të Sahat Kullës në Gjilan, projekt i cili po realizohet nga Komuna e Gjilanit në bashkëfinancim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri theksoi se ky projekt është shumë i rëndësishëm ‘sepse e kthen memorien e trashëgimisë kulturore të rrënuar të Gjilanit nga sllavokomunistët dhe regjimet e kohës’.

COMMENTS