Rimbushje e shpejtë për iPhone, që nuk e keni ditur më parë

Rimbushje e shpejtë për iPhone, që nuk e keni ditur më parë

Shitet për 3.8 milionë dollarë, i vetmi ekzemplar Aston Martin Vulcan (Foto)
Playstation 4 thyen rekord, ja sa kopje ka shitur (Video)

Mund të mos mendoni rreth asaj se si ta mbushni rrymë iPhone-n tuaj. E vëni mbushësin dhe pastaj merreni me diçka tjetër, duke e pritur atë të mbushet për një orë ose dy.

Por sipas Business Insider ju veproni gabim.

Në një shpjegim aty, përshkruhet se si ju mund të mbushni telefonin tuaj të mençur më shumë dhe më shpejt.

1. Vëreni iPhone në ‘airplane mode’.
2. Përdorni mbushësin e iPad në vend të atij për iPhone.
3. Mos e përdorni derisa mbushet.

COMMENTS