Rikthehet fuqishëm Dafina Rexhepi! Ajo duket më e bukur se kurrë (Foto)

Rikthehet fuqishëm Dafina Rexhepi! Ajo duket më e bukur se kurrë (Foto)

Dafina Rexhepi është rikthyer në skenë para disa muajsh me projektet 'Boi' dhe 'Gimme ur love' në të cilat u mundua që të rifutet përsëri në treg.

Dafina Rexhepi është rikthyer në skenë para disa muajsh me projektet ‘Boi’ dhe ‘Gimme ur love’ në të cilat u mundua që të rifutet përsëri në treg.

Ajo së fundi është shfaqur në fotografitë e frizerit Kaci Lleshi në të cilën shfaqet shumë e bukur. Tiparet e saj të fytyrës janë shumë të bukura dhe sidomos kur janë vënë në pah nga duart e arta të Sellmës dhe Kacit.

Ndryshe në kohën kur Dafina kishte hyrë në tregun muzikorë këngët e saj u shndërruan në hite por ajo hoqi dorë nga muzika pak kohë më pas.

COMMENTS