Rihanna vrasëse! (Foto)

Meda dhe Nurteel lansojnë këngën ‘N’extrem’ (Video)
Pse nuk martohen Alban Skënderaj dhe Miriam Cani? (Foto)

Askush nuk mund të realizoj videoklipet si Rihanna, dhe ky është një fakt.

Mirëpo një dukuri që shpesh na bie në sy në videot e saj janë vrasjet e meshkujve, arsyeja mund të jetë nga skenari por që në disa raste ajo e bën vetë.

A e keni menduar ndonjëherë, deri tani sa meshkuj ka vrarë Rihanna ne videoklipet e saj?
Ja ku e keni listën e atyre me të njejtin fat!

‘Man Down’

foto 1

‘Bitch Better Have My Money’

‘Needed Me’

foto 2

‘Russian Roulette’

COMMENTS