Rihanna ‘shndërrohet’ në arabe (Foto)

Rihanna vazhdon të jetë mbretëresha e muzikës dhe skenës. Këngëtarja e famshme ka pozuar së fundmi për revistën e famshme Vogue Arabia. Bukuroshja 29 vjeçare nga Barbadosi është veshur si Mbretëresha Nefertili në fotografitë e bëra nga Greg Kadel

Rihanna vazhdon të jetë mbretëresha e muzikës dhe skenës.

Këngëtarja e famshme ka pozuar së fundmi për revistën e famshme Vogue Arabia.

Bukuroshja 29 vjeçare nga Barbadosi është veshur si Mbretëresha Nefertili në fotografitë e bëra nga Greg Kadel

COMMENTS