Rihanna i përgjigjet kërkesës së Noizy-t, pas një komenti në Instagram (Foto)

Është bërë nam i madh gjithë ditën e djeshme në portale dhe rrjete sociale ndaj një shakaje që ka bërë reperi Noizy në Instagram duke komentuar në një

Është bërë nam i madh gjithë ditën e djeshme në portale dhe rrjete sociale ndaj një shakaje që ka bërë reperi Noizy në Instagram duke komentuar në një nga fotot e Rihanna-s: ‘Nuse’

Sigurisht lajmi u transmetua kudo me humor, duke thënë se Noizy pak a shumë na tregoi se si e kërkon femrën e tij duke na bërë qartazi të ditur se Rhanna i përmbush kushtet për të qenë nusja e tij,

Me shaka, pa shaka, Rihanna ka postuar më vonë skica me fustane nusesh.

Hmmm, koinçidencë? Sigurisht, ama të gjitha historitë kështu nisin, ‘si me shaka’./B/

COMMENTS