Rihanna dhe Princi Harry shumë shpejtë miq (Foto)

Pas takimit të djeshëm të këngëtares me Princin Harry në Barbados, duket se dyshja janë bërë shumë shpejtë miq. Rihanna dhe Princi Harry pas takimit të tyre pasdite, ata në mbrëmje shijuan një koncert. Këngëtarja i është bashkuar mbretërorit në Mega Koncerin Golden Anniversary në Kensington Oval Cricket Ground.

Pas takimit të djeshëm të këngëtares me Princin Harry në Barbados, duket se dyshja janë bërë shumë shpejtë miq.
Rihanna dhe Princi Harry pas takimit të tyre pasdite, ata në mbrëmje shijuan një koncert.

Këngëtarja i është bashkuar mbretërorit në Mega Koncerin Golden Anniversary në Kensington Oval Cricket Ground.

princi-1

princi-2

COMMENTS